Αμέτρητα παιδικά χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αγ.Μαρίνας
Κοινωνικά
24/06/2022

Μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή γιορτή οργάνωσαν οι δασκάλες του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αγίας Μαρίνας στην πόλη της Κω, υπό την καθοδήγηση της διευθύντρια, Άννας Οικονομίδου, η οποία παρουσιάστηκε στους γονείς των παιδιών το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουνίου. 

Αμέτρητα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν για περίπου μια ώρα τον αύλειο χώρο του σταθμού. Οι μικροί μας φίλοι παρουσίασαν τα σκετσάκια τους και χόρεψαν ακολουθώντας τη μελωδία γνωστών παιδικών καλοκαιρινών τραγουδιών. 

Μοναδικές στιγμές χάρισαν τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού ηλικίας 18 μηνών τα οποία έστησαν με αξιοθαύμαστο τρόπο τη δική τους γιορτή, συγκινώντας τους γονείς τους. 

Τα μεγαλύτερα παιδάκια χόρεψαν με τη ψυχή τους υπό τον ήχο παραδοσιακών τραγουδιών του νησιού μας ενώ το πρόγραμμα της γιορτής ολοκληρώθηκε με μια δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους. Ειδικότερα, γονείς και παιδιά δημιούργησαν καλοκαιρινές κατασκευές χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια, άμμο θαλάσσης, κοχύλια και χάρτινα διακοσμητικά καραβάκια. 

Όλα τα παιδάκια αλλά και οι προσκεκλημένοι γονείς απόλαυσαν παγωτά από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων αλλά και έναν μπουφέ με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές από τα χέρια της μαγείρισσας του Σταθμού.

Παρόντες στη γιορτή του Δημοτικού Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού της Αγ. Μαρίνας ήταν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, Κατερίνα Χατζηθωμά. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ