Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Κω
Κοινωνικά
29/06/2022

Έως και τις 7 Ιουλίου, θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» ,όσοι  επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του Εσπερινού Λυκείου,  για το σχολικό έτος 2022-2023 ενώ όσοι μαθητές θέλουν, μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο 7-10 το απόγευμα μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου που κλείνει το σχολείο για το καλοκαίρι ,μαζί με τους κωδικούς τους Taxisnet, για να τους βοηθήσουν οι εκπαιδευτικοί με την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

Επίσης  οι εγγραφές για το Εσπερινό Γυμνάσιο γίνονται μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Για τις ευκαιρίες που δίνει στην εκπαίδευση το εσπερινό γυμνάσιο , λύκειο αναφέρονται δύο εκπαιδευτικοί του εσπερινού που προτρέπουν όσους επιθυμούν να δώσουν στον εαυτό τους μια δεύτερη  ευκαιρία , γιατί η γνώση , δεν έχει όρια ηλικίας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr 

Όσοι μαθητές θέλουν, μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο 7-10 το απόγευμα (μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου, που κλείνει το σχολείο για το καλοκαίρι) μαζί με τους κωδικούς τους Taxisnet, για να τους βοηθήσουμε με την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

 *Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το Εσπερινό Γυμνάσιο γίνονται από τώρα μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

 

**Τέλος, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη 7-10 το απόγευμα.

 

Για κάθε άλλη πληροφορία το τηλέφωνο επικοινωνίας του σχολείου είναι: 2242041914

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ