Σε πολύ καλά επίπεδα, κινήθηκαν οι επιδόσεις των μαθητών, στο 1ο και στο 2ο ΓΕΛ Κω
Κοινωνικά
29/06/2022

Τέλος έλαβε χθες η αγωνία υποψηφίων μαθητών μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Λίγο πριν τη 1 , χθες το μεσημέρι, τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, ενώ οι υποψήφιοι που είχαν καταχωρίσει το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του υπουργείου Παιδείας ενημερώθηκαν για τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα.

Σε ικανοποιητικό επίπεδο οι επιδόσεις των  μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις, στα λύκεια της πόλης, με αρκετές υψηλές βαθμολογίες, σε σχολές πρώτης προτίμησης.

Σε ότι αφορά τις βάσεις, η ανακοίνωσή τους αναμένεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Η πορεία τους θα καθοριστεί τόσο από τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών, όσο και από τις επιλογές των υποψηφίων συνεπώς δεν μπορούν ακόμη να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα μπορούν οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 να απευθύνονται στο Λύκειό τους προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας για να μπορέσουν να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο.

 Ωστόσο η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για φέτος αποδεικνύεται μια περίπλοκη υπόθεση, καθώς διαφορετικά τμήματα θα απαιτούν διαφορετικό συνδυασμό μορίων για την είσοδο στα προγράμματα τους. η ανακοίνωση για την ημερομηνία θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ