Αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κω για την χρονιά 2022-23, με νέα πρόεδρο την Κ.Γαβαλά
Κοινωνικά
30/06/2022

Σε πανηγυρική συνεστίαση  στον υπέροχο χώρο του ‘’CFood&Mood’’ δίπλα στη θάλασσα, πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου η αλλαγή ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κω για την χρονιά 2022-23.

Ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά, με την ανακοίνωση από τον απερχόμενο Πρόεδρο Σταύρο Αξαρλή ενός σύντομου απολογισμού του έργου και των βραβεύσεων και διακρίσεων του Ομίλου από την ελληνική και Διεθνή κοινότητα Ρόταρυ και τον καθορισμό των στόχων που σε συνεργασία με το νέο ΔΣ και την Νέα Πρόεδρο θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν!

Στην συνέχεια παρέδωσε την Προεδρία με την τυπική διαδικασία παράδοσης του σήματος, της σφύρας και της καμπάνας στην νέα Πρόεδρο, την πρώτη γυναίκα για τον Ροταριανό Όμιλο Κω, Δρ. Κατερίνα Γαβαλά η οποία απηύθυνε έναν χαιρετισμό επισημαίνοντας την σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς για τα μέλη του ομίλου και τονίζοντας ότι το φετινό μότο ImagineRotary (για ένα Ροταρυ όπως το ονειρευόμαστε) ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία του Ομίλου μας!

Ακολούθησε χαιρετισμός από παρευρισκόμενο πρώην Διοικητή της Περιφέρειας ρ. Γεώργιος Μαύρος και καλό φίλο του Ομίλου μας! 

Η βραδιά συνεχίσθηκε με την ανακοίνωση του νέου ΔΣ 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την νέα χρονιά είναι:

Κατερίνα Γαβαλά: Πρόεδρος

Αλέξανδρος Παππούλης : Αντιπρόεδρος

Φώτης Σλίμαν: Γραμματέας

Βασίλης Χατζηχριστοφής : Ταμίας

Μελινα Καλδερη : Κοσμήτορας

Σταύρος Αξαρλής: Μέλος

Μαρία Βογιατζή : Μέλος

Αμαλία Ανδρουλάκη: Μέλος

Αντωνης Χατζημιχαηλ: Ειδικός Αντιπρόεδρος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τον τ.Διοικητή της Περιφέρειας ρ. Γεώργιο Μαύρο, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Διονυσία Τελλή, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σμαράγδα Παρισίδου, ο Αστυνομικός διευθυντής ΒΣ ΔΩΔ/σου Ταξ. Λουκάς Θάνος με την σύζυγο του και πολύτιμη φίλη  κ. Ελένη Αγάθη,   ο Γραμματέας του Ομίλου Σαντορίνης-Οίας ρ. Αρσένιος Μούτσος, πολλοί φίλοι και συγγενείς!

 

 

 
 
Φωτογραφίες