Σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα τα εγκαίνια του φροντιστηρίου 'ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ' στην πόλη της Κω
Κοινωνικά
10/09/2022

Σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του πρώτου φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης & Ξένων Γλωσσών "ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ" στο νησί μας, παρουσία του ίδιου του Θανάση Πουκάμισα, το όνομα του οποίου έχει πλέον ταυτιστεί με την φροντιστηριακή εκπαίδευση. 

Ο κ.Πουκαμισάς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Kos Tv, εξέφρασε τη χαρά του που εγκαινιάζει ακόμη ένα φροντιστήριο, αυτήν τη φορά στην Κω, ανεβάζοντας κι άλλο τον αριθμό των ήδη εν λειτουργία εκπαιδευτηρίων σε όλην τη χώρα. 

Παράλληλα, ο ίδιος, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης ανεξάρτητα από ποιον φορέα παρέχεται ενώ έδωσε την αποκλειστική είδηση της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του πρώτου ιδιωτικού σχολείου "ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ" στην Αττική. 

Ο κ.Πουκαμισας, δε λησμόνησε να αναφερθεί στα διαδικτυακά φροντιστηριακά μαθήματα των εκπαιδευτηρίων του, τα οποία όχι μόνο κατά τη δύσκολη  διετία λόγω πανδημίας για τη δια ζώσης επικοινωνία μαθητών κι εκπαιδευτικών αλλά και προγενέστερα, έδιναν την ευκαιρία της σύνδεσης όλων των μετεχόντων της μάθησης ακόμη κι αυτών που κατοικούσαν σε μικροσκοπικά νησιά της Ελλάδας! 

Εμφανώς συγκινημένοι και οι ιδιοκτήτες του  φροντιστηρίου "ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ" στην Κω, Κυριάκος και Γαλατιανή για το νέο τους επιχειρηματικό βήμα αλλά και οι καθηγητές του εκπαιδευτηρίου.  

Τα εγκαίνια του φροντιστηρίου "ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ" τίμησε με την παρουσία του ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, Ιωάννης Καμπανής καθώς κι αρκετοί μαθητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.

Με το πέρας των εγκαινίων ακολούθησε μπουφές.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ