Ο παγκόσμιας εμβέλειας Κώος Dj και μουσικός παραγωγός Paul Kappas γιόρτασε τις νέες του πρωτιές!
Κοινωνικά
19/09/2022

Με μια λιτή εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο του τουριστικού Μαρμαρίου, παρέα με λίγους φίλους και την οικογένειά του, επέλεξε να γιορτάσει τις νέες πρωτιές του σε παγκόσμια charts, ο Κώος Dj και μουσικός παραγωγός, Paul Kappas.

O δικός μας Ιπποκράτης που μας κάνει περήφανους με το μουσικό του ταλέντο διαπρέποντας σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έχει καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές με κομμάτια ηλεκτρονικής και dance μουσικής.

Ακόμη τρεις διακρίσεις έρχονται να προστεθούν στη λίστα του καλλιτέχνη που ποτέ δε ξεχνά το νησί του. Απόδειξη το γεγονός ότι διαμένει μόνιμα στην Κω κι απουσιάζει μόνο για επαγγελματικά ταξίδια.

Ο Paul Kappas, σε δηλώσεις του στο Kos Tv, εκφράζει την ικανοποίησή του για τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας, παράλληλα την είδηση της επικείμενης συμμετοχής του σε Φεστιβάλ παγκόσμιας εμβέλειας πλάι σε διεθνούς φήμης μουσικούς. Όπως παραδέχεται ο ίδιος, πρόκειται για ένα μεγάλο του όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Τη μικρή γιορτή που διοργάνωσε ο Dj Paul Kappas τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος Κοινότητας Πυλίου και εξάδερφος του καλλιτέχνη, Αναστάσης Κεφαλιανός.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ