Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Κω ζητά να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις στο Ειρηνοδικείο Καλύμνου Ι Αντιδρά με στάσεις εργασίας
Κοινωνικά
21/09/2022

Π.Ξενίκα: ''Οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Κω μετακινούμαστε από το Μαστιχάρι στην Κάλυμνο με δικά μας έξοδα!''

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι Δικαστικοί υπάλληλοι της Κω εδώ κι αρκετές ημέρες καθώς καλούνται συστηματικά να καλύπτουν τις κενές θέσεις εργαζομένων στο ιδιαίτερα δραστήριο Ειρηνοδικείο Καλύμνου, λόγω του μεγάλου όγκου εργασιών.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας με σκοπό την εξεύρεση βιώσιμης λύσης από μέρους του αρμόδιου Υπουργείου, ο Σύλλογος των Δικαστικών Υπαλλήλων του νησιού μας έχει προχωρήσει ήδη από χθες, Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, σε δίωρες στάσεις εργασίας μέχρι και την Παρασκευή 23 του μήνα.

Η πρόεδρος, Παυλίνα Ξενίκα, σε δηλώσεις της στο Kos Tv, μας μεταφέρει τη δύσκολη καθημερινότητα των συναδέλφων της που περιλαμβάνει εξαντλητικές ώρες εργασίας ενώ μέχρι στιγμής εκείνοι καλύπτουν με δικά τους χρήματα τα έξοδα μετακίνησης από το Μαστιχάρι στην Κάλυμνο.

Η ίδια, σημειώνει ότι δεν είναι σπάνιες οι φορές που Δικαστικοί υπάλληλοι του νησιού μας καλούνται να καλύψουν έδρες και στο Εφετείο Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο. 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κω για τις δίωρες στάσεις εργασίας:

 

 

Ρεπορτάζ