Με συναίσθημα τίμησε τις γιαγιάδες & τους παππούδες της ελληνικής οικογένειας ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Γ.Αβέρωφ
Κοινωνικά
30/09/2022

Τους ήρωες και τις ηρωίδες κάθε ελληνικού σπιτίου που δεν είναι άλλοι από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τίμησε σήμερα με ιδιαίτερο τρόπο ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός της οδού Γ.Αβέρωφ.

Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, τα παιδάκια του Σταθμού προσέφεραν γλαστράκια αγάπης στη γιαγιά ή τον παππού τους συνοδευόμενα από κάρτες με ευχές που ετοίμασαν μαζί με τις δασκάλες τους.

Τη συγκίνηση της για τη σημερινη μικρή γιορτή που στήθηκε με κεράσματα και πολλά χαμόγελα, εξέφρασε η Δ/ντρια του Παιδικού Σταθμού Αβέρωφ, Μυρσίνη Χατζηλιαμή, υπογραμμίζοντας ότι η Ελληνίδα γιαγιά κ ο Έλληνας παππούς αποτελούν διαχρονικα έναν επιπλέον φορέα συναισθήματος για το κάθε νοικοκυριό.

Το δικό τους ξεχωριστό παρόν έδωσαν σήμερα ο πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και η υπεύθυνη Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Κατερίνα Χατζηθωμά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φυτά για τη σημερινή συμβολική γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αβέρωφ δώρισε ο Ανθόκηπος Δήμου Κω με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου, Σταμάτη Καμπουράκη. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ