Πανελλήνια διάκριση με συναισθηματική αξία για την ταλαντούχα hairstylist του νησιού μας, Ελένη Παπαποστόλου
Κοινωνικά
11/10/2022

2η θέση στην κατηγορία ''Before & After'' του διαγωνισμού Greek Hairdressing Awards 2022 με μοντέλο την κόρη της!

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία ''Before & After'' του διαγωνισμού κομμωτικής ''Greek Hairdressing Awards 2022'', απέσπασε η hairstylist του νησιού μας, Ελένη Παπαποστόλου.

Με μοντέλο την κόρη της, η κα Παπαποστόλου που εδώ και πέντε χρόνια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο στην Κω με την επωνυμία Coiff1rst by Ellen, παρουσίασε στον εν λόγω διαγωνισμό την καλύτερη δυνατή αλλαγή στα μαλλιά μιας έφηβης.

Η μεταμόρφωση περιελάμβανε πρόταση για νέο και πρωτότυπο χρώμα, διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο κομμωτήριο της διαγωνιζόμενης καθώς απαιτούσε τουλάχιστον 7 ώρες για να ολοκληρωθεί κι έπειτα επιλογή νέου styling αναφορικά με το κούρεμα και το χτένισμα, τα οποία έλαβαν χώρα live στο γήπεδο TAE KWON DO της Αθήνας, χώρο διεξαγωγής των Greek Hairdressing Awards 2022.

 Η κα Παπαποστόλου, σε δηλώσεις της στο Kos Tv, εξέφρασε την χαρά της γι’ αυτήν τη διάκριση, η οποία έρχεται να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τους κόπους 30 χρόνων της ίδιας στο χώρο της κομμωτικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η έμπειρη επαγγελματίας του νησιού μας με καταγωγή από τα  Τρίκαλα Θεσσαλίας, έχει ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό με αμέτρητες παραστάσεις από την Αθήνα, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Σύμφωνα με την κα Παπαποστόλου, ηθικός αυτουργός της συμμετοχής της στην 7η Hairprof Greek Hairdressing Awards 2022 ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του γυναικείου τμήματος της διοργάνωσης, Μάρκος Ευθυμίου, ο οποίος την παρότρυνε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, καθώς πίστευε ιδιαίτερα στις ικανότητές της.  

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ