Αγιασμός στο 1ο ΓΕΛ Κω με μάσκες
Κοινωνικά
14/09/2020

Το πρώτο κουδούνι μπορεί να ήχησε το πρωί στα σχολεία  όμως οι αγιασμοί πραγματοποιήθηκαν μετά της πρωινή θεία Λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Στο 1ο ΓΕΛ Κω, τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ. Ναθαναήλ, παρουσία του δημάρχου Κω Θ.Νικηταρά, του επάρχου Κω Νισύρου κ. Γ.Καμπανή, του προέδρου του ΔΣ Γ. Καλούδη, του Δημοτικού Συμβούλου Σταμάτη Πη, του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων κ. Ποντίκη και αντιπροσωπείας μαθητών της Πρώτης, Δευτέρας & Τρίτης Λυκείου. Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους μαθητές σε όλες τις τάξεις. 

Ευχές στους μαθητές απηύθυναν ο Έπαρχος  Γ.Καμπανής ο οποίος συμβούλευσε τους μαθητές να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να φορούν πάντα μάσκα. Ο δήμαρχος Κω Θ.Νικηταράς ευχήθηκε αισιοδοξία και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τους παρότρυνε να αγαπούν ότι κάνουν στη ζωή τους. Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κ. Ποντίκης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με συνεργασία μαθητών, εκπαιδευτικών και συλλόγου. Ο Διευθυντής του σχολείου Γ. Χαρτοφίλης απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο, ευχήθηκε οι μαθητές της πρώτης τάξης έως την αποφοίτησή τους να έχουν μπει στις νέες αίθουσες.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ