Με μεγάλη επιτυχία το Halloween Party στο ξενοδοχείο Niriides Beach Hotel
Κοινωνικά
22/10/2022

Ένα καταπληκτικό και άκρως οργανωμένο Halloween πάρτι ετοίμασε το ξενοδοχείο Niriides Beach Hotel της οικογένειας Παρισίδη για το προσωπικό αλλά και τους επισκέπτες. Το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, επισκεφθήκαμε το φιλόξενο ξενοδοχείο όπου μας περιμέναν τεράστιες εκπλήξεις με αφορμή τη θεματική βραδιά.

Όλα τα μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού είχαν ντυθεί ανάλογα για την περίσταση με πολύ μεγάλη χαρά και κυρίως διασκέδασαν οι ίδιοι, καθώς ήταν χαρούμενη η ατμόσφαιρα και όλα φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Έτσι η ψυχή του ξενοδοχείου Νηρηίδες κα. Μαρία Τουλαντά Παρισίδη δεν δίστασε και η ίδια να συμμετάσχει στο Halloween και να μασκαρευτεί, καθώς όπως μας είπε, οι τουρίστες έβλεπαν τις κολοκύθες στο περιβόλι της και της ψέλλιζαν συνεχώς Halloween.

Έτσι και η ίδια με πολύ μεγάλη χαρά συμμετείχε σε όλες τις προετοιμασίες από το σκάλισμα της κολοκύθας μέχρι και την δημιουργία διάφορων φαγητών όπως κολοκυθόσουπα και γλυκά με κολοκύθα από τον κήπο του ξενοδοχείου.

Το προσωπικό ετοιμαζόταν επί πολλές ημέρες για την μεγάλη βραδιά και είχαν όλοι ντυθεί αποκριάτικα. Ο στολισμός του ξενοδοχείου ήταν σε ρυθμούς ενώ μέχρι και η μουσική ήταν ειδική για την περίσταση όπως δήλωσε η Σμαράγδα Παρισίδη.

Πολλοί τουρίστες έκαναν face painting για να μπουν στο εορταστικό κλίμα. Το κέφι βέβαια άναψε με το εκπληκτικό συγκρότημα την Γιάννα και τον Πέτζα οι οποίοι διασκέδασαν μουσικά.

Όπως μας είπε η Σμαράγδα και η μητέρα της κα. Μαρία, στο μπουφέ του ξενοδοχείου καθημερινά σερβίρονται φαγητά τα οποία ετοιμάζονται με λαχανικά και φρούτα από τον κήπο τους και πληθώρα τοπικών προϊόντων. Μάλιστα τα περισσότερα πιάτα ετοιμάζονται επιτόπου από τους έμπειρους σεφ.

Παράλληλα το ξενοδοχείο προτρέπει τους τουρίστες να κάνουν εκδρομές στο νησί και να γευματίσει εκτός ξενοδοχείου ενώ οι ώρες του φαγητού είναι συγκεκριμένες ώστε με αυτόν τον τρόπο να γευματίζουν εκτός ξενοδοχείου οι πελάτες.

Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις και έτσι, συγκίνηση προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η φωτογραφία όπου απεικονίζεται η κυρία Μαρία να καθαρίζει και να προσφέρει ρόδια από του κήπο της στους τουρίστες. Ήταν όλη η ελληνική φιλοξενία αποτυπωμένη σε ένα καρέ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συνεχώς διοργανώνονται ελληνικές βραδιές, σερβίρονται κυρίως ελληνικά πιάτα ενώ όταν υπάρχουν ειδικά ήθη και έθιμα όπως για παράδειγμα της αρχιχρονιάς την 1η Σεπτεμβρίου, το Νηρηίδες μυεί τους τουρίστες στον εορτασμό και μαζί τηρούν τα έθιμα.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται ο στόχος της ελληνικής εμπειρίας για να έχουν για πάντα στις αναμνήσεις τους οι τουρίστες.

Πολλές ευχαριστίες στην οικογένεια Παρισίδη, στην κα. Μαρία, στην Σμαράγδα, στον Σταύρο, στον Λεωνίδα Κούτσικα και σε όλο το προσωπικό για την ζεστή φιλοξενία. Happy Halloween!

Σάντυ Λαδικού -.Radio proto

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

FOTO: NIIRIDES FACEBOOK

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ