Ξενάγηση δημάρχου Λάρισας και συνεργατών, στο Οινοποιείο «Χατζηεμμανουήλ»
Κοινωνικά
22/10/2022

Ξενάγηση  στο κτήμα “ Χατζηεμμανουήλ”  πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου,  ο δήμαρχος Λάρισας , Απόστολος Καλογιάννης μαζί με τους συνεργάτες του, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Λαρισαίων, Δημήτρη Τάχου, και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Πάνο Σάπκα, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας για την επισφράγιση της αδελφοποίησης των δύο πόλεων. 
Τον  δήμαρχο  μαζί με τους  συνεργάτες του, συνόδευε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τουρισμού Σέβη Βλάχου, όπου είχαν την ευκαιρία , όλοι μαζί να ξεναγηθούν στο οινοποιείο «Χατζηεμμανουήλ»,  σε όλα τα στάδια παραγωγής του Κώτικου οίνου,  στην κάβα βαρελιών  και τέλος με γευστική δοκιμή των κρασιών.

Η αντιδήμαρχος εξηύρε την οικογένεια Χατζηεμμανουήλ για την επιτυχημένη δραστηριοποίηση τους στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό ως επισκέψιμο οινοποιείο, συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανοήλ, που ως νεότερο μέλος της οικογένειας έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες, ενώ αναφέρθηκε και στον ιδρυτή της επιχείρησης τον Βετεράνο πρωταθλητή στίβου τον κ. Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ, που αποτελεί πρότυπο ευεξίας για τη νεότερη γενιά και κάνει υπερήφανους όλους τους Κώους!

Ο δήμαρχος  Λάρισας ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του οινοποιείου “ Χατζηεμμανουήλ”  για τη ζεστή φιλοξενία  και συνεχάρη τον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ, το νεότερο μέλος της οικογένειας, που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης!

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ