Αύριο τελικά η πραγματοποίηση του κολυμβητικού τάματος Ρόδος-Πανορμίτης Σύμης του χρυσού παραολυμπιονίκη Χ.Ταϊγανίδη
Κοινωνικά
03/11/2022

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας από τις Κάτω Πέτρες Ρόδου θα σημάνει την εκκίνηση του αθλητή

Αύριο τελικά στις 06:30 ο χρυσός παραολυμπιονίκης, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα εκκινήσει από τις Κάτω Πέτρες της Ρόδου το κολυμβητικό του τάμα στον Πανορμίτη της Σύμης, με σημείο τερματισμού την ομώνυμη Ιερά Μονή.

Ο Χαράλαμπος αναμένεται να κολυμπήσει 25 ναυτικά μίλια σε περίπου 10 ώρες. Το εγχείρημα του ήταν να πραγματοποιηθεί 6-8 Νοεμβρίου αλλά υπήρξε αλλαγή σχεδίου λόγω της πρόβλεψης για καιρικές συνθήκες απαγορευτικές για κολύμπι τις συγκεκριμένες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκκίνηση θα έχει δίπλα του τον χρυσό μας ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα ενώ την τολμηρή προσπάθεια του στηρίζουν αμέτρητοι φορείς πανελλήνιας εμβέλειας από ποικίλους χώρους. Στον τερματισμό τον Χαράλαμπο θα υποδεχτεί ο Συμιακός δρομέας Μιχάλης Χατζηιωάννου. 

Ο μεγάλος μας αθλητής έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα δωρίσει στην Ι.Μ Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2017 στο Μεξικό.

Λίγες ώρες πριν τη δοκιμασία του, ο Χαράλαμπος μοιράζεται τις σκέψεις του στην κάμερα του Kos Tv ενώ δε λησμονεί να ευχαριστήσει από καρδιάς τους χορηγούς που στέκονται αρωγοί στην γενναία απόφασή του. 

 

 

 

Ρεπορτάζ