Ολοκληρώθηκε το απολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ.
Κοινωνικά
05/11/2022
Κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία στις 9 Νοέμβρη, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ.

Απολογιστικό σύνεδριο πραγματοποίησε η  Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων στην αίθουσα συνεδριάσεων του. Το συνέδριο απασχόλησε, ο διοικητικός και οικονομικός Απολογισμός, ο οικονομικός προϋπολογισμός, καθώς και το πρόγραμμα δράσης. Ο Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. Παντελής Μυτιληνιός  τόνισε την ανάγκη συμμετοχής και συμπόρευσης, όλων των εργαζομένων στην πανελλαδική 24ώρη απεργία της 9ης Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στην  δύσκολη κατάσταση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο κόσμος της μισθωτής εργασίας και η κοινωνία γενικότερα, με τη ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους και την εκτίναξη των τιμών σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, με τη λίστα των σούπερ μάρκετ να μπαίνει στη ζωή μας και ουσιαστικά να  παραπλανεί τους καταναλωτές. 

Από την πλευρά της  η  πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ιωάννα Λάμπρου,  σημείωσε πως  το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. έβαλε τη δική του σφραγίδα με απεργιακούς αγώνες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, παρεμβάσεις, δράσεις και φυσική παρουσία σε χώρους δουλειάς και αντέδρασε με όλες του τις δυνάμεις. 

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. καλεί τα σωματεία των εργαζομένων και τους μαζικούς φορείς των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των επιστημόνων, των μαθητών σε αγωνιστική συμπόρευση και ξεσηκωμό, στη γενική απεργία της  Τετάρτης 9 Νοέμβρη στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. 

Ρεπορτάζ