Σε κλίμα συνεργασίας, η συνάντηση του Δημάρχου Κω, με το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κω
Κοινωνικά
26/01/2023


Σε κλίμα συνεργασίας, η συνάντηση του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, με τον πρόεδρο Γιώργο Σεγραίδο και το  Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κω στο γραφείο Δημάρχου  σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με σκοπό την ενημέρωση και τον συντονισμό σε μια σειρά από ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης, ενόψει την νέας τουριστικής σεζόν.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς  και ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Κω  Γιώργος Σεγραίδος παραχώρησαν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης εργασίας. 

Ο κ. Νικηταράς  τόνισε , πως τα μηνύματα  για την τουριστική σεζόν του 2023 είναι ενθαρρυντικά  και πρέπει έγκαιρα να ξεκινήσει η συζήτηση για την προετοιμασία και την επίλυση  προβλημάτων με βάσει τις αδυναμίες και τα λάθη της προηγούμενης τουριστικής περιόδου, ενώ έγινε μια πρώτη προσέγγιση για τον σχεδιασμό που πρέπει να γίνει  για τη σεζόν 2023 και από τις δύο πλευρές . Τέλος ο δήμαρχος επισήμανε πως μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,  θα γίνει συνάντηση  τόσο με τον ΣΕΠΕ  όσο  και με άλλους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας, γι ατην προετοιμασία του νησιού για την τουριστική σεζόν 2023. 

Ο κ. Σεγραίδος με τη σειρά του  υπογράμμισε πως συζητήθηκαν όλα τα θέματα που είχαν τεθεί στο  υπόμνημα του ΣΕΠΕ που στάλθηκε στον πρωθυπουργό, στον δήμαρχο και τον έπαρχο Κω με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, έτσι ώστε  όλοι οι συνεργαζόμενοι κλάδοι, να επιλυθούν προβλήματα και  για να είναι όλοι  προετοιμασμένοι για την  επόμενη σεζόν. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ