Κοπή πίτας και αγιασμός των νέων γραφείων του ΕΚΑΒ Κω στο Πλατάνι
Κοινωνικά
16/02/2023

Παρουσία  του προέδρου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ελλάδας Γιώργου Μαθιόπουλου,πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και ο αγιασμός  στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Κω,  στο  ΙΚΑ Πλατανίου ανήμερα της Τσικνοπέμπτης.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο προέδρος Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κω Κώστα Τσαμπής, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κω, στο κτίριο του ΙΚΑ στο Πλατάνι, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από παρέμβαση του διοικητή του νοσοκομείου Κω Σταμάτη Βασιλειάδη στη 2η ΔΥΠΕ. Σε αυτή  την πρωτοβουλία, βοήθησαν τα μέγιστα και ο δήμος της Κω καθώς και το επαρχείο Κω Νισύρου.

Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσαν ο  δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο  έπαρχος  Κω Νισύρου Γιάννης Καμπανής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω Γρηγόρης Μαυρίδης, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος, ο Ιμάμης Κω Ιρφάν Τράμπα, η πρόεδρος του Βακούφ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν, ο Σωτήρης Βασιλειάδης Διοικητής του  Νοσοκομείου και  εργαζομένοι στο ΕΚΑΒ Κω.

Ευχή όλων, η νέα χρονιά να έχει  λιγότερα περιστατικά και μειωμένα τροχαία ατυχήματα στους ς δρόμους της Κω.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ