Tελετή παράδοσης-παραλαβής της 80 ΑΔΤΕ Ι Νέος Διοικητής ο Ταξίαρχος Αριστείδης Καβαρλίγκος
Κοινωνικά
16/03/2023

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, χθες Τρίτη 15/03/2022,  η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοικήσεως της 80 ΑΔΤΕ, από τον στράτηγο και απερχόμενο Διοικητή  κ. Σπύρο Κογιάννη στον Ταξίαρχο κ.  Αριστείδη Καβαρλίγκο, παρουσία του διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγου Κωστάκογλου Σωτηρίου.

Ο απερχόμενος Διοικητής, ο οποίος  προήχθη με τον βαθμό του στρατηγού , κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ, άφησε «ισχυρό αποτύπωμα»  και καλωσόρισε τον διάδοχό του στο τιμόνι της διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο νέος Διοικητής, κατά την διάρκεια της ανάγνωσης της Ημερησίας Διαταγής, τόνισε πως θα εφαρμόσει πιστά τους στρατιωτικούς κανονισμούς ενώ ζήτησε από όλο το προσωπικό να δείξει τον ίδιο ζήλο που χαρακτηρίζει τους υπηρετούντες.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων παρουσία του διοικητή της ΑΣΔΕΝ ο οποίος ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή για τις άριστες υπηρεσίες , γεγονός που όπως επισήμανε, αναγνωρίστηκε με την προαγωγή του με τον βαθμό του στρατηγού.  Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία  τους εκπρόσωποι των πολιτικών, θρησκευτικών στρατιωτικών και τοπικών αρχών από Κω και Κάλυμνο.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ