Μόνο για 17 ημέρες το «Πρέβελης» στην άγονη γραμμή | Αυξημένες οι κρατήσεις για εισιτήρια πλοίων, ιδιαίτερα τον Αύγουστο
Κοινωνικά
10/05/2023

Μετά από το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου Πρέβελης στην άγονη γραμμή της Δωδεκανήσου, ο ναυτικός πράκτορας Σπύρος Τυρινόπουλος  διευκρινίζει πως η δρομολόγηση του πλοίου έγινε  για την  εξυπηρέτηση και άλλων θαλάσσιων γραμμών, λόγω έκτακτων μεταφορικών αναγκών και συντήρησης των πλοίων και  θα αποσυρθεί  από την δική μας γραμμή σε περίπου 17 ημέρες.

Τις πρώτες δυόμιση εβδομάδες, με έναρξη δρομολογίων από Πειραιά σήμερα Τρίτη 09/05/2023, θα αντικατασταθεί από το πλοίο ΠΡΕΒΕΛΗΣ, εν συνεχεία για μία εβδομάδα από το πλοίο Διαγόρας και μετά το Blue Star Patmos θα επανέλθει στην κανονική του γραμμή. Όλο το διάστημα αυτό, τα υπόλοιπα βασικά δρομολόγια της γραμμής Δωδεκανήσου θα συνεχίσουν κανονικά στα ήδη γνωστοποιημένα ωράριά τους, εκτελούμενα από τα πλοία Blue Star 2 και Nissos Rodos.

Αναφορικά με την επιβατική κίνηση, τονίζει  πως είναι αυξημένες οι κρατήσεις για εισιτήρια πλοίων αυτή τη σεζόν στα Δωδεκάνησα, ιδιαίτερα τον Αύγουστο.

Ρεπορτάζ