Σκληρή κριτική του Κ. Καΐσερλη για Ναυτικό Όμιλο: Πληρώνουμε νταβάδες γιατί μας έκλεψαν την δύναμη να πούμε όχι...
Κοινωνικά
26/05/2023

Αγαπητοί φίλοι,

Διάβασα την πρόταση του κράτους προς τον Δήμο μας για την ενοικίαση του Ναυτικού Ομίλου που μοιάζει με την γριά κακάσχημη μάνα που φτιασιδωμένη γυροφέρνει με τους Ζιγκολό και που για να τα φέρει βόλτα, να συνεχίσει να βάφεται και να φορά τα ψεύτικα βραχιόλια αφού τα καλά τα πούλησε,  ζητά από το παιδί της ενοίκιο στο σπίτι των προγόνων του για να γυροφέρνει εκείνη.

Ζητά μια μάνα άκαρδη και έκφυλη από τον γιό της που θέλει να ζήσει ελεύθερος, να ξεπουληθεί και αυτός στους νταβατζήδες. Να δεθεί και αυτός χειροπόδαρα στον βωμό του χρήματος και της απληστίας, ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει, την θάλασσα και την παραλία που παίζουν τα παιδιά του.

Ποιός? Ο Δήμος! Το πρώτο πανάρχαιο κύτταρο της Δημοκρατίας μας!!

Για να επαληθευθεί ο συμπατριώτης μας αγράμματος χασάπης της απελευθέρωσης που είπε: "Όταν έφυγαν οι Ιταλοί έσφαξα ένα βόδι! Όταν θα ξανάρθουν θα σφάξω δύο"

Να νοικιάσετε κύριε Δήμαρχε τον Ναυτικό Όμιλο, γιατί διαφορετικά θα τον πουλήσουν αλλού για ξενοδοχείο, άλλωστε τους εξουσιοδότησε το 50%. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε νταβάδες γιατί μας έκλεψαν την δύναμη να πούμε όχι, όπως οι προστάτες τα διαβατήρια στις αδύνατες κοπέλες. 

Γιατί ο Δήμος μας και η κοινωνία μας έχει ήδη βγει στην Συγγρού για να έχει ένα χαμόσπιτο και μια παραλία και τους χρειάζεται.   

Με βαθύτατη λύπη για το κράτος μου Κώστας Καϊσερλης