Πάνω από 50 συμπολίτες μας στην Κω, εξυπηρετήθηκαν από το κλιμάκιο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. για συνταξιοδοτικά θέματα
Κοινωνικά
01/06/2023

Πάνω από 50 συμπολίτες μας στην Κω, εξυπηρετήθηκαν από το κλιμάκιο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. με υπεύθυνο τον κ.Νίκο Αναστασιάδη που παρευρέθηκε στην αίθουσα info της Μαρίνας της Κω για να ενημερώσουν τους συνταξιούχους Αμερικής για το τι ισχύει αλλά και για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στα συνταξιοδοτικά θέματα των ΗΠΑ  και αφορούν Ελληνοαμερικάνους και Ελληνες μετανάστες στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στη πόλη της Κω και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.  Η κ.Λαδικού συνεργάτιδα του προξενείου της Αμερικανικής πρεσβείας στην Κω, ήταν για άλλη μια χρονιά η ψυχή της συνάντησης, με στόχο την εξυπηρέτηση όλων των Ελληνοαμερικανών.

Τμήμα Επικυρώσεων: Για επικυρώσεις εγγράφων απευθυνθείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Συντάξεων: Για να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Συντάξεων, απευθυνθείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου https://gr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social -security/fbu-inquiry-form U.S. Passport Section I US Embassy Athens I (30) 210-720-2494 (30) 210-720-2464.

                                                                                     

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ