Νέες εκπτώσεις και προσφορές για τις οικογένειες, από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες
Κοινωνικά
14/07/2023

Νέες εκπτώσεις και προσφορές για τις οικογένειες, ανακοινώθηκαν από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας μας για οικογενειακές διακοπές,  με σκοπό να  δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερες οικογένειες να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Για τα πακέτα προσφορών αλλά και για την αυξημένη  επιβατική κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου με εσωτερικό τουρισμό, μίλησε στο kostv, ο ναυτικός πράκτορας Σπύρος Τυρινόπουλος.  

Οι εκπτώσεις σε Blue Star Ferries και Hellenic Seaways

Ο Όμιλος Attica στις εταιρείες blue star ferries και Hellenic Seaways ανακοίνωσε εκπτώσεις περίπου 20% στις μετακινήσεις από 3 έως 5 άτομα με ΙΧ σε όλους τους προορισμούς από τον Πειραιά και προς Πειραιά.

Παράλληλα αυξάνει την έκπτωση στα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού από το 25% στο 50% που θα έχει ως αποτέλεσμα ο επιβάτης δικαιούχος του κοινωνικού τουρισμού να απολαμβάνει έκπτωση στο εισιτήριο του με τη συμμετοχή του ΟΑΕΔ κατά 95%.

Οι εκπτώσεις της Fast Ferries

Στην παροχή εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβατών προχωρά η Fast Ferries θέλοντας να συνεισφέρει στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα νησιά που εξυπηρετεί με τα δρομολόγιά της.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι θεσπίζει «ημέρα εκπτωτικού ναυλολογίου».

Από 19/7/2023 και έως 6/9/2023 κάθε Τετάρτη η Fast Ferries θα προσφέρει εκπτωτικό ναυλολόγιο μειωμένο κατά 20% σε όλα της τα δρομολόγια από Ραφήνα προς 'Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο καθώς και στα δρομολόγια της επιστροφής προς Ραφήνα.

Η έκπτωση ισχύει σε όλες τις διαδρομές από/προς Ραφήνα, για όλες τις θέσεις επιβατών, καθώς και στα εισιτήρια ΙΧ επιβατικών οχημάτων και μοτοσυκλετών.

 

Σημειώνεται επίσης ότι η Fast Ferries, επί σειρά ετών προσφέρει πέραν των υποχρεωτικών, σημαντικές εμπορικές εκπτώσεις σε όλα της τα δρομολόγια σε όλη την δρομολογιακή περίοδο, όπως:

  • Έκπτωση 30% στα εισιτήρια των τριτέκνων επιβατών

  • Έκπτωση 25% στα εισιτήρια των ένστολων (στρατιωτικοί-σώματα ασφαλείας). Η έκπτωση ισχύει και για το όχημά τους.

  • Έκπτωση 25% στους συνταξιούχους Ν.Α.Τ.

  • Έκπτωση 30% στα εισιτήρια επιστροφής για αυθημερόν ταξίδια.

  • Έκπτωση 50% στα παιδιά 6 έως 10 ετών.

  • Έκπτωση 50% στις μετακινήσεις όλων των αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων των νησιών για τις μετακινήσεις τους από και προς τη Ραφήνα και μεταξύ των νησιών.

Η Fast Ferries μέσω του προγράμματος πιστότητας πελατών της ‘'Fast Friends" και με τη συγκέντρωση ανάλογων πόντων, προσφέρει τη δυνατότητα παροχής εκπτωτικών ή δωρεάν εισιτηρίων.

Ρεπορτάζ