Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», η Ιερά Μητρόπολη Κώου & Νισύρου και η ΠΝΑι, στηρίζουν τους νέους γονείς στην Κω
Κοινωνικά
03/08/2023

Η Eurobank με την «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τις νέες οικογένειες των ακριτικών περιοχών. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων προσφέρονται στις μητέρες , όλα τα είδη που θα χρειαστούν για τις ανάγκες των βρεφών, τους πρώτους  μήνες της ζωής τους. Συνολικά 25  οικογένειες από  την Κω έλαβαν ,  ένα πλήρες πακέτο αγάπης,  για τους πρώτους μήνες  των νεογέννητων μωρών τους, που όσονούπω έρχονται στη ζωή. 

Η δράση αυτή , υλοποιείται  σε συνεργασία της  κοινωνικής υπηρεσίας της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-με υπεύθυνη στην Κω την κ.Δήμητρα Γιάχου- την Ιερά Μητρόπολη Κώου & Νισύρου και την Αγαθοεργό Αδελφότητα «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» με τον  διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα ο οποίος στέκεται αρωγός στο έργο του Μητροπολίτη μας .

Σήμερα παρέλαβαν 14 οικογένειες τα συμπληρωματικά δέματα αγάπης από τον Μητροπολίτη, στην ενοριακή αίθουσα της Αγίας Παρασκευής, με τις ευχές σις νέες μανούλες και την υπόσχεση να είναι δίπλα στις ανάγκες των οικογενειών.  Στη διανομή συνέβαλαν τα μέγιστα οι κυρίες της Αγαθοεργού Αδελφότητας οι οποίες αφουγκράζονται τις ανάγκες της Κωακής οικογένειας από άκρη σε άκρη του νησιού.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ