Σύρια στην Κω κατήγγειλε Παλαιστίνιους για ανήθικες προτάσεις
Κοινωνικά
22/11/2023

Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν δύο Παλαιστίνιοι ηλικίας 32 και 27 ετών, μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος τους 32χρονη από τη Συρία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις Διωκτικές Αρχές της Κω, στις 17 Νοεμβρίου 2023 οπότε και η 32χρονη από τη Συρία προέβη σε καταγγελία.

Όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς, όλα έγιναν μεσημβρινές ώρες στις 15 Νοεμβρίου σε λεωφορείο που βρισκόταν μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της με κατεύθυνση προς την Κω.

Στο ίδιο λεωφορείο βρίσκονταν και οι αλλοδαποί από την Παλαιστίνη, ένας εκ των οποίων προέβη σε ασελγείς προτάσεις και πράξεις σε βάρος της. Η 32χρονη κατήγγειλε επίσης ότι οι δύο άνδρες τούς ακολουθούσαν ακόμη και όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο.

Αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον 32χρονο και τον 27χρονο από την Παλαιστίνη οι οποίοι και αναγνωρίστηκαν από την 32χρονη αλλοδαπή.

Σε βάρος των δύο Παλαιστίνιων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με την οποία και θα παραπεμφθούν αρμοδίως, ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

 

rodiaki.gr