Με κέφι και πολύ διασκέδαση, η Ποντιακή βραδιά του Ξενιτέα Κω, στο «Όνειρο»
Κοινωνικά
01/12/2023

Πλημμύρισε  κέφι  και διασκέδαση, το εστιατόριο  όνειρο  στο Τιγκακι,  σε μια μοναδική  Ποντιακή βραδιά διασκέδασης,  με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη την Ειρήνη Σαχταρίδου και τον  Νίκο Κοτταρίδη, καλεσμένοι του Συλλόγου Ποντίων "Ο Ξενιτεας".

Πολύς ο κόσμος που  διασκέδασε σε ρυθμούς ποντιακής μουσικής, χορεύοντας και τραγουδώντας τους ποντιακούς σκοπούς των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν την εκδήλωση. 

Την εκδήλωση  "άνοιξε" ο πρόεδρος  του Ξενιτεα  Μπάμπης Ναβροζιδης, χαιρέτισε  τους παρευρισκόμενους  και απέδωσε τιμητικές  πλακέτες σε ανθρώπους  που  στήριξαν  το σύλλογο.

Το παρών  μεταξύ  άλλων  έδωσε ο δήμαρχος  Κω Θεδόσης Νικηταράς,  η ειδική  σύμβουλος κοινωνικής  πολιτικής  Σταματια  Κανταρζη,  ο κοινοτικός  σύμβουλος Σεβαστιανός  Παρβερης  και η πρόεδρος  του Βακουφ  Κω κ.Ελβαν Κοτζαογλαν. 

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι συνεργάτες του Δημάρχου, μετά τις 00:00, αφού του ευχήθηκαν χρόνια πολλά για τα γενέθλια του με μια τούρτα και όλο το μαγαζί να τραγουδάει το γνωτό τραγούδι των γενεθλίων υπό τη συνοδεία της ποντιακής λίρας!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ