Εκπαίδευση σε πολίτες στις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ με απόκτηση πιστοποίησης, από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω
Κοινωνικά
06/12/2023

Εκπαίδευση σε πολίτες στις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

 με απόκτηση πιστοποίησης,

από το Περιφερειακό Τμήμα

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω

 

την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

                                                        και ώρα 16:30

 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών ΄΄ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ διάρκειας 6 ωρών  υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα ΄΄ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED΄΄ του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε οργανωμένους φορείς ( συλλόγους, προσωπικό εταιρειών, εργοστασίων κ.λ.π.) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες.

 

Η επιτυχής παρακολούθηση του συνόλου του προγράμματος εκπαίδευσης, αποτελεί προϋπόθεση για την πιστοποίηση του εκπαιδευομένου.

 

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει

 

  • ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

  • ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

  • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Σκοπός είναι οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε περιστατικό χρειαστεί, μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με πιστοποίηση ISO, με ισχύ για 5 χρόνια.

 

         Πληροφορίες – εγγραφές: Ε-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                Τηλ. 6932136259