Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Φώτη Χατζηδιάκου – 11 Φεβρουαρίου το τρίμηνο μνημόσυνο
Κοινωνικά
23/01/2024

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου τιμά τη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου με μια εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο Ακταίον, ημέρα που θα τελεστεί στο ναό του Ευαγγελισμού το τρίμηνο μνημόσυνο του.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου σε ανακοίνωσή του:

Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας προς τον αείμνηστο δήμαρχο, που με τη σπουδαία του πορεία στη δικηγορία και την προσφορά του στα κοινά, άφησε πίσω του ένα σημαντικό έργο. Ιδιαίτερα δε για το σύλλογο μας που η υποστήριξη του αποτελεί εξαιρετικό κομμάτι της δημαρχιακής του θητείας.
Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε και να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του που προώθησαν την υγεία και την αλληλεγγύη, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του ενισχύοντας τα αποθέματα αίματος του νοσοκομείου μας.
Η αιγίδα του Δήμου Ρόδου υπογραμμίζει τη δημόσια στήριξη και αναγνώριση της σημασίας της αιμοδοσίας για την υγεία των πολιτών. Η δε υποστήριξη από το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου αναδεικνύει τον σεβασμό προς το έργο του Φώτη Χατζηδιάκου ως δικηγόρου και τη συνεισφορά του στον τόπο μας
Η συνεργασία αυτή με τους τοπικούς θεσμούς αναδεικνύει τη συνολική προσπάθεια για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας των πολιτών.