Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος στις 24 Φεβρουαρίου
Κοινωνικά
19/02/2024

Το Διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα Κω (Δ.Ι.Ι.Κ.) θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:30 π.μ., στο Ιπποκράτειο Μέλαθρο. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή της Πίτας.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός, καθώς συνιστά την ευκαιρία συνάντησης με τα Μέλη, να συζητηθούν η πορεία και οι μελλοντικές προοπτικές καθώς οι ανάγκες του Ιδρύματος.
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει αναφορά στα πεπραγμένα του 2023 και στους στόχους του 2024. Θα γίνει ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του Ιδρύματος [απολογισμός 2023 – προϋπολογισμός 2024], με τις εκκρεμότητες και τους (οικονομικούς) στόχους για το μέλλον.
Αναλυτικά:
Δράσεις Δ.Ι.Ι.Κ. 2023
Ανακαίνιση Ιπποκράτειου Μελάθρου
Πυρασφάλεια – Δασοπυρόσβεση
Βοτανικός Κήπος
Μεταπτυχιακό Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόσληψη Γεωπόνου
Ανάπτυξη – Δενδροφύτευση
Υπαίθριο Περιβαλλοντικό Πάρκο Ιστορίας Ιατρικής
Προγραμματική σύμβαση Π.Ν.Α. και Δ.Ι.Ι.Κ.
Οικονομικός Απολογισμός 2023 – Προϋπολογισμός 2024 – Απαλλαγή Μελών Δ.Σ.
Πόροι του Ιδρύματος
Επισκεψιμότητα
Κρατικές Επιχορηγήσεις
Δωρεές
Συνδρομές
Κυλικείο – Πωλητήριο
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση και να μοιραστείτε τις απόψεις και τις ιδέες σας για την ανάπτυξη του Ιδρύματος.
To Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, είναι ένα κοινωφελές Ίδρυμα που παράγει Πολιτισμό και έχει σκοπό την προώθηση της Ιπποκρατικής Ιατρικής και ιδεωδών σε Διεθνές επίπεδο. Διαθέτει έκθεση με ενδιαφέροντα ευρήματα και αναφορές στο έργο του Ιπποκράτη, αναπαράσταση του Ιπποκρατικού ιατρείου και του φαρμακείου, τη βιβλιοθήκη με πλούσια βιβλιογραφία, συνεδριακό κέντρο και τον Θεραπευτικό Βοτανικό κήπο.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο τηλέφωνο: 2242022131 ή μέσω email στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Παπαντωνίου Γεώργιος Τάλλαρος Πρόεδρος Γ. Γραμματέας