Άκρως συγκινητικό το αφιέρωμα - έκπληξη στον Θανάση Πουλιού , από μαθητές και γονείς της Φιλαρμονικής Κω
Κοινωνικά
26/03/2024
29 χρόνια προσφοράς στη Φιλαρμονική του δήμου της Κω!

Άκρως συγκινητικό, το αφιέρωμα - έκπληξη στον αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού , που ετοίμασαν οι μαθητές , οι γονείς της Φιλαρμονικής Κω, μαζί με τα παιδιά του  Μαρία-Λευτέρη και Κάρολο στο Caza Nostra στη Λάμπη, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024. 

Στη ζεστή αυτή εκδήλωση - έκπληξη για τον Θανάση- συμμετείχαν όχι μόνο  μαθητές και οι γονείς των παιδιών, αλλά και η οικογένεια του μαέστρου, η μητέρα του κ.Αρχοντία, η σύζυγος του Νικόλ, η αδελφή του και φυσικά τα παιδιά του. 

Ευχάριστη έκπληξη  της βραδιάς,  το βίντεο που ετοίμασαν όλοι οι μαθητές του που λείπουν εκτός Κω, που έστειλαν λόγια αγάπης  στον άνθρωπο που τους έμαθε μουσική στα πρώτα μουσικά  βήματά τους, που τους ενέπνευσε να αγαπήσουν την μουσική. 

Λόγια αγάπης με μηνύματα που έκαναν τον Θανάση Πουλιού να συγκινηθεί βαθιά! 

Θύμησες «ξύπνησαν» με το συγκινητικό  οπτικοακουστικό αφιέρωμα - από το αρχείο του μαέστρου-  από τους βασικούς σταθμούς της Φιλαρμονικής με αποκορύφωμα το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών τις Διεθνείς συμμετοχές της Φιλαρμονικής αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο μέγαρο Μουσικής Αθηνών .

Ένα αφιέρωμα από τις  σπουδαίες συμμετοχές του Αρχιμουσικού από το 1995 που ανέλαβε  τη Φιλαρμονική Κω μέχρι σήμερα . Αξίζει να σημειωθεί, πως το μοντάζ του βίντεο, επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Άννα Σαρηγιάννη μαζί με την Μαρία Πουλιού. 

Μετά το αφιέρωμα και τα λόγια αγάπης που ακούστηκαν από όλους, ο αρχιμουσικός Θανάσης Πουλιού,  φανερά συγκινημένος  ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που πήρε και εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε από την Φιλαρμονική και την αντιπαράθεση με τη δημοτική  αρχή, με αφορμή ένα ταξίδι της Φιλαρμονικής Κω στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Κώων Αθηνών, για να παρελάσουν για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου. 

Κλείνοντας ο Θανάσης Πουλιού , έδωσε μια μεγάλη υπόσχεση .....   το μουσικό ταξίδι δεν τελείωσε...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..... 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ