Ιδιαίτερα χρήσιμη η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕΛ Κω, για το άγχος της αποτυχίας των Πανελληνίων εξετάσεων
Κοινωνικά
07/04/2024

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία είχαν την τύχη να παρευρεθούν γονείς και μαθητές, το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ΓΕΛ Κω.

Ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, κάλεσε το γνωστό ψυχολόγο υψηλής απόδοσης και επικοινωνιολόγο Αχιλλέα Υφαντίδη,  προκειμένου να πραγματοποιήσει μία εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε το άγχος της αποτυχίας των Πανελληνίων εξετάσεων και πως αυτό να νικηθεί!

Ο κ.Υφαντίδης έχοντας απίστευτη μεταδοτικότητα και χιούμορ,  "ξεκλείδωσε" τους παρευρισκόμενους και μετέδωσε τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν τους τελειόφοιτους να μετατρέψουν το δυσλειτουργικό άγχος σε παραγωγικό και εποικοδομητικό!

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Στεργία Τουλαντά, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Παιδείας αλλά και μέλος του Συλλόγου του 2ου ΓΕΛ,  Κατερίνα Χατζηθωμά.

Ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι τη Δευτέρα 8 Απριλίου,  ο κ.Υφαντίδης θα συνομιλήσει με τους φετινούς πρωταγωνιστές των Πανελληνίων,  τους τελειόφοιτους του σχολείου δηλαδή. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ