Φιλανθρωπικη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, από το ΒΑΚΟΥΦ Κω
Κοινωνικά
12/04/2024

Με αίσθημα αγάπης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας, η  φιλανθρωπική εκδήλωση του Οργανισμού Διαχείρισης Κτημάτων Βακούφ Κω, την Παρασκευή 12 Απριλίου  στο καφέ – μπάρ ‘‘CHILL OUT” στο Μαστιχάρι..

Στόχος της εκδήλωσης, όπως ανέφερε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω κ.Ελβαν Κοτζαογλάν είναι η  αγορά απινιδωτών στις δημοτικές ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών για να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, ώστε να είναι προσβάσιμοι στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας και μετέπειτα η εκπαίδευση όσων επιθυμούν να μάθουν τη χρήση του εξωτερικού απινιδωτη.

Η εκπαίδευση θα γίνει με πρωτοβουλία του ΒΑΚΟΥΦ Κω, σε συνεργασία με τον ΕΕΣ τμήμα Κω και τον ΕΟΔ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή , Κατερίνα Χατζηθωμα Κυπραίου, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Πυλίου κ. Ν..Χατζησεβαστος, Καρδάμαινας  Γ. Ψύρης και Κεφάλου Στέφανος Καματερός, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κω της ΝΔ Μαρία Ψύρη ο π..πρόεδρος των σχολικών επιτροπών δήμου Κω, Μάνος Μήτρου, η π. Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Σμαραγδή Παρισιδη και αρκετός κόσμος που συμμετείχε στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία του ΒΑΚΟΥΦ Κω.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ