Προσωρινά κρατούμενος ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου
Κοινωνικά
02/05/2024

Με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμνενος, ο κατηγορούμενος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης, όταν του γνωστοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αρνείται τα πάντα

Μιλώντας στο MEGA, ο 62χρονος αρνήθηκε τα πάντα και είπε «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας», είπε. Πρόσθεσε δε ότι «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα.»

«Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ότι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά», τόνισε.