Αρνητικά τα τεστ των επαφών του Γιάννη Παππά σε Ρόδο και Κω
Κοινωνικά
03/03/2021

Στη ζωή μου και στην πολιτική μου πορεία, έχω μάθει να πορεύομαι με υπευθυνότητα και αλήθεια, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων, που με εξέλεξαν Βουλευτή.  Από την πρώτη στιγμή που διαγνώσθηκα θετικός στον κορονοϊό, αλλά και πριν τη διάγνωση μου, ακολούθησα και ακολουθώ τις συστάσεις των ειδικών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Για το λόγο αυτό, μετά την υποβολή σε μοριακά τεστ, όλων των ατόμων που ήρθα σε επαφή στη Ρόδο, τα οποία τεστ ήταν ΟΛΑ αρνητικά, υποβλήθηκαν σε μοριακά τεστ και οι επαφές μου στο νησί της Κω.

Από τα 70 μοριακά τεστ που διενεργήθηκαν τα 69 είναι αρνητικά ενώ μόνο ένα είναι θετικό. Για το θετικό κρούσμα έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία ιχνηλάτησης, καθώς δεν αποτελούσε στενή μου επαφή και μελετάται άλλη πιθανή εστία μετάδοσης. 

Όσο γι’ αυτούς, που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να ρίξουν τη λάσπη τους αυτές τις μέρες, ξαναλέω: Εμείς τη λάσπη θα τη χρησιμοποιήσουμε για να χτίσουμε το Νοσοκομείο της Κω, που όπως φαίνεται κάποιους ενοχλεί. Να είστε σίγουροι πως οι συκοφαντίες σας, όχι μόνο δεν με αγγίζουν, αλλά με κάνουν και πιο δυνατό.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, για να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια στην οποία βρισκόμαστε και περαστικά σε όσους έχουν νοσήσει. Συνεχίζουμε με ευλάβεια να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του «αόρατου εχθρού».