Ηλίας Χρυσόπουλος: Δεν υπάρχει κόντρα γιατρών και διοίκησης
Κοινωνικά
23/07/2021

Το ζητούμενο όλων των Κώων και των επισκεπτών στο νησί μας, είναι η στοιχειώδη παροχή υγείας στο νοσοκομείο της Κω, τονίζει σε συνέντευξη στο kostv , ο εκπρόσωπος τύπου και μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος.

Ο κ. Χρυσόπουλος σημειώνει πως δεν υπάρχει κόντρα γιατρών και διοίκησης, απλά έχει προκύψει πρόβλημα με της εφημερίες των γιατρών γιατί στις «ενεργές» (με φυσική παρουσία κι όχι δια τηλεφώνου) εφημερίες απουσιάζουν οι γιατροί από το νοσοκομείο ενώ θα έπρεπε να ήταν παρόντες.

Σε ότι αφορά στους πίνακες εφημεριών, τονίζει πως θα έπρεπε  να αναρτώνται σε εμφανή σημείο  για την ενημέρωση των ασθενών.

Επίσης ο κ. Χρύσοπουλος αναφέρθηκε στην υπόσχεση του  υφυπουργού υγείας του κ.Κοντοζαμάνη για επάνδρωση του νοσοκομείου μας με γιατρούς  μετά από επίσκεψη στο γραφείο του στην Αθήνα, μαζί με το διοικητή του νοσοκομείου κ.Βασιλειάδη .Επίσης ανήγγειλε πως  μέσα καλοκαίρι θα έρθει νέος παθολόγος, ουρολόγος και μικροβιολόγος, ενώ  την Τετάρτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα ο νέος καρδιολόγος.

Ρεπορτάζ