ΤΕΕ: Κατάθεση ψυχής, η μελέτη αξιοποίησης της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου Κω
Κοινωνικά
28/07/2021

O Πρόεδρος του ΤΕΕ Τμήματος Δωδεκανήσου , συμπατριώτης μας κ. Αντώνης Γιαννικουρής,  εξήρε τη δουλειά της μελετητικής ομάδας, μελών του ΤΕΕ, η οποία ολοκληρώθηκε  στο διαστημα ενός  έτους προετοιμασίας  για  μια αξιόλογη  από κάθε άποψη μελέτη.
Ο κ. Γιαννικουρής τόνισε πως το ΤΕΕ θα βρίσκεται δίπλα στο Δήμο Κω και στην Τοπική Κοινωνία έτσι ώστε η περιοχή να μην χάσει το δημόσιο χαρακτήρα της.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ Δωδ/σου και ο πρόεδρος του Τεχνικού επιμελητηρίου Αντώνης Γιαννικουρής, τόνισε πως η  συγκέντρωση δείχνει την αγωνία του κόσμου,  να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του ΝΟΚ. Από την πρώτη στιγμή  το Τεχνικό επιμελητήριο διεκδικεί  το δημόσιο χαρακτήρα της περιοχής που είναι και  απαίτηση της κοινωνίας. Ο κ. Γιαννικουρής τόνισε το ΤΕΕ ζητά, μια παραλία  προσβάσιμη  και δωρεάν για όλους και αυτό αποτελεί  προτεραιότητα για όλους.  Επίσης ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Γιώργος Χρυσουλάκης,  έδειξε για πρώτη φορά την ψηφιακή παρουσίαση της μελέτης  τονίζοντας πως πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά η οποία αποτελεί  κατάθεση ψυχής, όλης της μελετητικής ομάδας

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ