Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες τεχνικές συναντήσεις της Διαχειριστικής Αρχής ΤΕΒΑ με την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κω
Κοινωνικά
10/09/2021

Επιπλέον 50.000€ για τους απόρους συμπολίτες μας σε Κω & Νίσυρο

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες τεχνικές συναντήσεις της Διαχειριστικής Αρχής του  Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους 2014-2020 με την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κω, με επικεφαλής εταίρο-δικαιούχο το Δήμο Κω.

Σήμερα, στη λήξη των επαφών, η υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κω, Σταματία Κανταρζή και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής ΤΕΒΑ, Ιωάννης Πασπάλας, δίνουν όλο το πλαίσιο των συνομιλιών στο Kos Tv.

Σημειώνεται ότι η Π.Ε. Κω εξασφάλισε επιπλέον 50.000 € για τους απόρους της.

Στη σημερινή τεχνική συνάντηση παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, εκπρόσωπος του Δήμου Νισύρου και η πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, Ειρήνη Παναγιωτοπούλου.

Σημειώνεται ότι της χθεσινής τεχνικής συνάντησης προΐστατο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς.

Στις σημερινές του δηλώσεις στο Kos Tv, o προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής ΤΕΒΑ, Ιωάννης Πασπάλας, επεσήμανε ότι η επιπλέον χρηματοδότηση για την κοινωνική μέριμνα των απόρων της Π.Ε. Κω δεν χαρίστηκε.

Αντίθετα, αυτή η επιτυχία είναι απόρροια της συνέπειας  που έχει επιδείξει ο Δήμος Κω στην υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ