Φτωχότερη η Κωακή δημοσιογραφία... ''Έφυγε'' η Κατερίνα Φιλοπούλου σε ηλικία 49 ετών
Κοινωνικά
11/09/2021

«Έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου σε ηλικία μόλις 49 ετών, η αγαπητή δημοσιογράφος, Κατερίνα Φιλοπούλου . Έδωσε την δική της προσωπική μάχη με την επάρατη νόσο , με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα , χωρίς ποτέ να χάσει το  χιούμορ της…. Γιατί έτσι ήταν η Κατερίνα. Δεν της άρεσε η μιζέρια, για τα πάντα είχε μια θετική σκέψη…

Η  Κατερίνα Φιλοπούλου, ιδιαίτερα μάχιμη, υπηρετούσε πιστά την Κωακή δημοσιογραφία τα τελευταία περίπου 25 χρόνια με «κοφτερό» μυαλό, πέννα και λόγο, μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης του νησιού μας αλλά και της Δωδεκανήσου, γενικότερα (Σούπερ fm, εφημερίδα Σταθμός, εφημερίδα Βήμα της Κω, εφημερίδα Δωδεκάνησος, τηλεόραση Ένα, Ράδιο Έκφραση, τοπικές ιστοσελίδες κ.α.), ενώ τελευταία διετέλεσε με επιτυχία και υπεύθυνη γραφείων τύπου, αρχικά στη δημοτική παράταξη ''Όραμα και Δράση'', στην συνέχεια στην ΑΕ ΚΩ κλπ.

Δυναμική και έξυπνη δημοσιογράφος με άποψη, ικανότητα στο ρεπορτάζ (από πολιτικό μέχρι αθλητικό),την έρευνα, τις συνεντεύξεις, τα σχόλια, με καυστικό και σκωπτικό χιούμορ, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά της.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος, μία καταπληκτική δημοσιογράφος, με πολλά χιλιόμετρα δημοσιογραφίας , έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων.. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά της  και την ομάδα της καρδιάς της τον Παναθηναϊκό!

Η μνήμη της θα μείνει ανεξίτηλη τόσο μεταξύ των συναδέλφων που πάντα την ξεχώριζαν και την εκτιμούσαν για την δουλειά και τις ικανότητές της, όσο και στο Κωακό αναγνωστικό, τηλεοπτικό και  ρ/φ κοινό με το οποίο, επίσης, είχε μια ιδιαίτερη σχέση.

Καλό ταξίδι αγαπητή Κατερίνα... Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας...

Το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα Φιλοπούλου είναι σήμερα Σάββατο 11/09/2021 στις 5μμ στον Ιερό Κοιμητηριακό Αναστάσιο στο νέο κοιμητήριο Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μια ώρα νωρίτερα).

Αντί στεφάνων, τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της από την ''οικογένεια'' του Kos Tv

 

Ρεπορτάζ