Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις σε νέο χώρο, στο 2ο ΓΕΛ Κω και ανακοινώσεις για εσπερινό ΕΠΑΛ και λεωφορείο που θα μεταφέρει τους μαθητές
Κοινωνικά
20/09/2021

Με τους περισσότερους από τους 110 εγγεγραμμένους για φέτος μαθητές/τριες πραγματοποιήθηκε απόψε ο αγιασμός στο Εσπερινό – Γυμνάσιο και λύκειο στο  νέο χώρο στέγασης του , στο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΓΕΛ Κω από τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κώου – Νισύρου κ. Ναθαναήλ και τον π. Αναστάσιο,με την παρουσία του δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά,  της Αντιδημάρχου Γ. Κασσιώτη, του  Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Μ. Μήτρου, του Προέδρου  του Λιμενικού Ταμείου Κω Κώστα Χόνδρου, των προηγούμενων διευθυντών κ.Τέτη Χατζηνικολάου και Αντώνη Ιωάννου και της περιφερειακής συμβούλου Διονυσίας Κασσιώτη.

 Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεταστέγαση του εσπερινού και ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά. Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ανακοίνωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής για διεκδίκηση  δημιουργίας εσπερινού ΕΠΑΛ στην Κω και την δρομολόγηση  λεωφορείου  που θα περνάει από όλα τα χωριά για να κατεβάζει τους μαθητές στο 2ο ΓΕΛ Κω, όπου πλέον  λειτουργεί το εσπερινό Γυμνάσιο- Λυκειακές τάξεις. Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών δήμου Κω, Μάνος Μήτρου, εμφανώς συγκινημένος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και εξέφρασε τη χαρά και ικανοποίηση  του , αφού όλες οι προσπάθειες (δήμου, μαθητών και εκπαιδευτικών) ευοδώθηκαν με το καλύτερο για όλους αποτέλεσμα.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν οι προηγούμενοι διευθυντές του εσπερινού , κ. Τ. Χατζηνικολάου και ο κ.Α.Ιωάννου οι οποίοι ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για την ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματος  της μεταστέγασης του Εσπερινού Γυμνασίου - Λυκειακές τάξεις,  στην Κω.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ