Κυκλοφορεί πλέον στην αγορά η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου της εταιρείας ''Pandrosia''
Κοινωνικά
03/10/2021

Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων της εταιρείας ''Pandrosia'' για την περιποίηση του προσώπου, βασισμένη στην αλόη αναμεμειγμένη και με άλλους θησαυρούς της Κωακής γης,  παρουσιάστηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 19:00, σε μια λαμπρή εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή, στον ιδιαίτερα καλαίσθητο κι εντυπωσιακό χώρο γνωστού ξενοδοχείου του τουριστικού Μαρμαρίου.

Το πρόσωπο της ''Pandrosia'', η νεαρή Κρυσταλλένια Δρόσου, άνοιξε τη βραδιά με μερικά λόγα για τη φιλοσοφία και τη δράση της αγαπημενης της εταιρείας, η οποία αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση, με στηλοβάτη τον Παύλο Δρόσο. Πηγή έμπνευσης και ζωτικό σημείο αναφοράς αποτελεί το διαδεδομένο φυτό της αλόης, γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητές του στον οργανισμό μας.

Αμέσως μετά, το λόγο έλαβε η ταλαντούχα τεχνοβιολόγος, που χάρη στις δικές τις επιστημονικές παρεμβάσεις, η εταιρεία ''Pandrosia'', είναι πλέον σε θέση να διαθέτει στην αγορά μια μοναδική σειρά περιποίησης προσωπου που περιέχει ό,τι χρειαζεται το δέρμα μας για να μένει ζωντανό και σφυγγυλό. 

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στο οποίο, όπως υπογράμμισε η Κρυσταλλένια Δρόσου χρωστάει πολλά, ήταν η καταξιωμένη δημοσιογράφος Ομορφίας, Έφη Ανέστη, οποία δοκίμασε δημόσια τα νέα προϊόντα της ''Pandrosia''. Η κ. Ανέστη, μάλιστα, υπέβαλε τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης σε μια ευχάριστη διαδικασία, ζητώντας τους να γράψουν σε χαρτάκια που μοιράστηκαν την ίδια στιγμή, την πρώτη λέξη που τους έρχεται αβίαστα στο μυαλό όταν ακούνε το όνομα ''Pandrosia''.

Η βραδιά έκλεισε με το ''ευχαριστώ'' από καρδιάς της Κρυσταλλένιας Δρόσου για τη μεγάλη στήριξη κι αποδοχή που απολαμβάνει η εταιρεία της αλλά και η ίδια από όλους τους Κώους συμπολίτες της και όχι μόνο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η ''Pandrosia'' εξάγει τα φυσικά της προϊόντα περιποίησης σε 6 χώρες, κάνοντας το νησί μας ευρέως γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, οι Αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου και Παναγιώτης Αβρίδης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Νισύρου και Δ/ντης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω, Δημήτρης Χασαπλαδάκης.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ