Επιχείρηση καθαρισμού στο «θεατράκι» και στον περιβάλλοντα χώρο στην Ευαγγελίστρια
Κως
07/07/2022

Στην Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού βρέθηκαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι του Δήμου Κω για τον καθαρισμό τόσο στο θεατράκι όσο και στον περιβάλλοντα χώρο με την παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Σταμάτη Καμπουράκη και του κοινοτικού συμβούλου, Σεβαστιανού Παρβέρη.

Με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας - ζωγραφικής και την γιορτή με τους παραδοσιακούς χώρους που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού «ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ» σε συνεργασία με την Κοινότητα Ασφενδιού και τον ΔΟΠΑΒΣ,  έγιναν οι απαραίτητες εργασίες για να είναι ο χώρος καθαρός και έτοιμος να υποδεχτεί τον κόσμο το ερχόμενο διήμερο 9 και 10 Ιουλίου.

Ο κοινοτικός σύμβουλος , Σεβαστιανός Παρβέρης θέλησε να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο, Σταμάτη Καμπουράκη για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα όπως και τον κοινοτικό σύμβουλο, Πέτρο Πετρή ενώ τόνισε ότι γίνονται παράλληλα εργασίες διαπλάτυνσης του γεφυριού στο Τιγκάκι απ’ το συνεργείο του εργοταξίου , αποψίλωσης και κλάδευσης στο Ζηπάρι ενώ βρέθηκαν και στην Ζιά θέλοντας να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού.

Ο Αντιδήμαρχος Κω, Σταμάτης Καμπουράκης τόνισε η συνεργασία με την κοινότητα Ασφενδιού και με τον κ. Παρβέρη είναι πιο άμεση ενώ επισήμανε ότι προσπαθούν να κάνουν μια αναδιάταξη των εργαζομένων για να βοηθήσουν όλες τις κοινότητες ενώ θέλησε να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά το προσωπικό του Δήμου που πολλές φορές μένουν και εκτός ωραρίου για να εξυπηρετήσουν.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ