Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Σταμάτη Πετρή
Κως
21/07/2022

Αρκετές είναι οι ανακοινώσεις για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπητού συμπολίτη μας, Σταμάτη Πετρή.

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κω

Η είδηση του θανάτου του Σταμάτη Πετρή σε ηλικία μόλις 51 ετών, μας σοκάρισε. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα ξαναδούμε αυτόν τον εκλεκτό συνάδελφο, τον ευσυνείδητο, φιλότιμο και εργατικό υπάλληλο, τον χαμογελαστό και καλόκαρδο άνθρωπο. Η ξαφνική απώλειά του Σταμάτη Πετρή, υπάλληλο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Σηματοδότησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, ειδικότητας ΔΕ 24 Ηλεκτρολόγων μας έχει συγκλονίσει και μας αφήνει
φτωχότερους…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, εκ μέρους των εργαζόμενων στο Δήμο Κω, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια , στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Σταμάτη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δήλωση Γιώργου Κυρίτση για την απώλεια του Σταμάτη Πετρή

Ο  Γιώργος Κυρίτσης με το άκουσμα της απώλειας του Σταμάτη Πετρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Δήμος και το νησί μας έχασε, αναπάντεχα, σήμερα ένα από τους πιο εργατικούς, καλοσυνάτους και εργατικούς ανθρώπους του.

Προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο με τον οποίο μας συνέδεαν όχι μόνο η προσωπική σχέση αλλά και η αγάπη για το νησί, τον δήμο και τους συμπολίτες μας.

Η Κως, έλεγε, Γιώργο χρειάζεται φως. Περισσότερο φως. Και δεν είναι μόνο οι λάμπες που αλλάζουμε καθημερινά στα δίκτυα μας. Φως πρέπει να γεμίσουν οι ψυχές και τα πρόσωπα μας  για να λάμψει πραγματικά το νησί μας.

Σταμάτη μου, θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη σου και οι συμβουλές σου θα είναι οδηγός μας..

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια και στα αγαπημένα  σου πρόσωπα για τα οποία η έκφραση συλλυπητηρίων είναι η ελάχιστη κατάθεση ψυχής για να αντέξουν την απώλεια σου.

Τώρα η Κως θα έχει άλλο ένα αστέρι που θα την φωτίζει από ψηλά» .