Π. Χατζηχριστοφής: «Νιώθω υπερήφανος για το έργο που παράγεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας»
Κως
29/07/2022

Αγαπητές και Αγαπητοί συνεργάτες,

Ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω αυτά τα 3 χρόνια βλέπω το έργο που παράγεται στους παιδικούς σταθμούς και πραγματικά νιώθω μεγάλη περηφάνια που είμαι η κεφαλή αυτού του νευραλγικού για την κοινωνία μας πόστου. Γνώριζα εκ τον προτέρων ότι οι παιδικοί σταθμοί του δήμου μας είναι στελεχωμένοι με άξιο προσωπικό τόσο εκπαιδευτικό όσο και βοηθητικό που υπερβαίνει εαυτόν για να κάνει όχι το καθήκον του απλώς, ούτε για να κάνει απλά την δουλειά του, αλλά δίνει και την ψυχή του ακόμα καθημερινά στα παιδιά που φοιτούν στους παιδικούς μας σταθμούς πολλές φορές σε αντίξοες συνθήκες. Για τον λόγο αυτό άλλωστε όλοι οι γονείς μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εσάς! Η αναγνώριση όμως έρχεται όταν τα παιδιά που μεγαλώσατε τόσα χρόνια σας συναντούν ενήλικοι πια και ακόμα σας θυμούνται με αγάπη και νοσταλγία! Είμαι περήφανος που σας γνώρισα και συνεργάζομαι μαζί σας και σας ευχαριστώ για όλα όσα προσφέρετε στα παιδιά του νησιού μας.

Εκτός όμως από αυτή μου την ιδιότητα μου, ως Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, τους τελευταίους μήνες έχω και μία άλλη, μεγαλύτερη. Αυτή του πατέρα, όπου το παιδί μου φοιτά στους παιδικούς μας σταθμούς. Ως πατέρας λοιπόν όλα τα παραπάνω που ήξερα, τα ένιωσα πραγματικά φέρνοντας το παιδί μου στο πρώτο του σχολείο. Ένιωσα την αγάπη και την ζεστασιά που νιώθουν όλοι οι γονείς μόλις σας αντικρίζουν. Ο αρχικός φόβος που νιώθουμε όλοι οι γονείς όταν πάμε τα παιδιά μας για πρώτη φορά στο σχολείο μετατράπηκε σε ανακούφιση και χαρά που φέρνω το παιδί μου στο σχολείο. Βλέπω το παιδί μου να ανθίζει καθημερινά στα χέρια σας, να μεγαλώνει, να μαθαίνει, να φεύγει χαρούμενο κάθε μέρα από το σχολείο και πραγματικά νιώθω περήφανος για εσάς και ως πατέρας!

Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα έχετε προσφέρει και προσφέρετε στα παιδιά του νησιού μας! Θα είμαι δίπλα σας πάντα γιατί έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο την δική μου αλλά όλων των γονιών του νησιού μας! Οι παιδικοί σταθμοί είναι το στολίδι του Δήμου μας γιατί το προσωπικό τους είναι αυτό που τους αναδεικνύει! Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο!

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη! 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού

 Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, 

Χατζηχριστοφής Παναγιώτης