Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Περίπατος ζωής απ' τον σύλλογο «Άντε γεια στον καρκίνο»
Κως
01/08/2022

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι  φέτος θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΖΩΗΣ  την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00 μ.μ. με σημείο εκκίνησης το ξενοδοχείο Norida Beach  στην Καρδάμαινα. Τα λεωφορεία θα αναχωρούν  στις 15.00 μ.μ. από την πιάτσα ταξί .

Ο τερματισμός θα είναι όπως πάντα  στο λαογραφικό μουσείο της Καρδάμαινας όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των πλούσιων δώρων της λαχειοφόρου αγοράς μας.

‘Έχει  ξεκίνησε η διάθεση  των T-Shirts του συλλόγου προς 10 € το ένα καθώς και των λαχνών της   λαχειοφόρου αγοράς μας  προς 2 € ο ένας.

Όπως πάντα θα βρείτε το περίπτερό μας στην παραλία της Καρδάμαινας απέναντι από το Λιμεναρχείο. Λειτουργούμε από Δευτέρα έως Σάββατο  από  10.30 πμ. έως 12.30 πμ. και 19.00 μμ. έως 21.00 μμ. .

Όσοι φίλοι μας δεν μπορούν να έρθουν στην Καρδάμαινα ας επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook  ώστε να συνεννοηθούμε για την αποστολή των T-Shirts.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή και ακούραστη στήριξή σας και περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας με τα φετινά μπλουζάκια.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου