«Άντε γεια στον Καρκίνο»: Περίπατος ζωής και ομιλία με θέμα την φιλοσοφική προσέγγιση της σύγχρονης θεραπευτικής διαδικασίας
Κως
21/09/2022

Με αφορμή τον Περίπατο Ζωής που διοργανώνει ο σύλλογος μας την Κυριακή στις 25.09.2022  με ώρα εκκίνησης 16.00 μ.μ.  -  τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν από τις 14.45 μ.μ. από την πιάτσα ταξί  -  από το ξενοδοχείο  Mitsis Norida Beach στην Καρδάμαινα, θα θέλαμε να σας καλέσουμε και  σε άλλη μία  εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα.

Σε συνεργασία λοιπόν  με τον  εκπαιδευτικό  φορέα   ENSytropy  διοργανώνουμε ομιλία με θέμα την φιλοσοφική προσέγγιση της σύγχρονης θεραπευτικής διαδικασίας  που θα λάβει χώρα στις 12.30 μ.μ.  στην καφετέρια Lovemade  στην Καρδάμαινα.

Φορέστε λοιπόν  τα πιο άνετα παπούτσια σας, βάλτε τα μπλουζάκια σας , πάρτε τα παιδιά σας, τους φίλους, τους γείτονες και ελάτε να περπατήσουμε, να χορέψουμε , να διασκεδάσουμε, να κερδίσουμε υπέροχα δώρα στην πολύ πλούσια λαχειοφόρο αγορά μας και να βροντοφωνάξουμε και πάλι  όλοι μαζί   ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ !

Φωτογραφίες