Η Μαρίνα Κω κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό «Smart and Sustainable Marina»
Κως
29/09/2022

Η Μαρίνα Κω κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό “Smart and Sustainable Marina”, που αφορά στην Αειφορική Διαχείριση  Μαρινών και  έλαβε χώρα στο Μονακό, στις 25 και 26/9/2022!

Στο διαγωνισμό συμμετείχε ο κ. Δρόσος Αντώνιος, Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Κω, καθώς και ο κ. Χατζημιχαήλ Μηνάς, ως μέλος του Δ.Σ.

Η ενδελεχής, επαγγελματική και στοχευμένη παρουσίαση από τον κ. Δρόσο Αντώνιο, κατόχου Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και βασικού ομιλητή, αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα, ώστε η Μαρίνα Κω να προκριθεί, έπειτα από τις εξαιρετικά απαιτητικές διαγωνιστικές διαδικασίες, στην τελική φάση του διαγωνισμού και να καταλάβει τη δεύτερη θέση, ανταγωνιζόμενη Μαρίνες κολοσσούς από το Κατάρ, Ομάν, Αμπού Ντάμπι, Μπαχάμες, Κύπρο και Ιταλία!

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση της Μαρίνας Κω, στοχεύουν στην περιβαλλοντική επαγρύπνηση των επισκεπτών και του προσωπικού της, εκπονώντας ήδη ένα αρκετά φιλόδοξο και καινοτόμο περιβαλλοντικό πρόγραμμα,  με άμεσο στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Φωτογραφίες