Έφυγε από τη ζωή ο μικροβιολόγος Χαράλαμπος Κιάρης
Κως
08/11/2022

Στη θλίψη βύθισε την τοπική μας κοινωνία, η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας, μικροβιολόγου Χαράλαμπου Κιάρη, σε ηλικία 84 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, το βράδυ της Δευτέρας.

Προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της Κω και όχι μόνο, ενώ υπήρξε από τους πρώτους που στήριξαν την Ιπποκρατική Ιδέα.  

Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κω,  ήταν ιδρυτικό μέλος του Φιλητά, μέλος του Ανταγόρα στο ποδόσφαιρο, ενώ είχε πλούσιο έργο και στην εθελοντική αιμοδοσία.

Αρθρογραφούσε στο "ΒτΚ", έκανε  τηλεοπτικές εκπομπές στο ΔΗΡΑΣ με την εκπομπή "Κυνηγετικά νέα" και υπήρξε Πρόεδρος του Μουσείου του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω.

Από το KOS TV τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩ

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κω εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου  Μικροβιολόγου κ. Χαράλαμπου Κιάρη, ο οποίος υπήρξε άριστος επιστήμονας που τίμησε με την παρουσία του, το έργο του και την ανιδιοτέλειά του τον Όρκο του Ιπποκράτη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΤΖΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΙΑΡΗ

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του συνάδελφου Χαράλαμπου Κιάρη.

Ο εκλιπών υπήρξε υπηρέτης της «Ιπποκρατικής Σκέψης» και  αποτέλεσε υπόδειγμα ιατρού, έχοντας πορευτεί στη ζωή του με κοινωνική ευαισθησία, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ήθος και ευγένεια ψυχής.

Εύχομαι στους οικείους και τους συγγενείς του την από Θεού παρηγοριά.

Ο Έπαρχος Κω - Νισύρου

Ιωάννης  Καμπανής