Απολογείται την Τετάρτη ο 35χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος μαθήτριας στην Κω
Κως
15/11/2022

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου απολογείται ο 35χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρεις μαθήτριες στην Κω, προσπαθώντας μάλιστα να σύρει μία από αυτές στο αυτοκίνητό του για να τη βιάσει.

Ο 35χρονος εισέβαλλε σε κέντρο διασκέδασης που γινόταν χοροεσπερίδα του σχολείου στην Κω και αφού παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις ανήλικες, στη συνέχεια αποπειράθηκε να βιάσει τη μία από αυτές.

Με χειρονομίες και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις ανήλικες μαθήτριες, οι δύο εκ των οποίων 14 ετών και η τρίτη 13 ετών.

Στη σύγχυσή της η μικρότερη εκ των τριών μαθητριών, βγήκε από το κατάστημα προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ που είχε υποστεί. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, αλλά και οι συμμαθητές της στις καταθέσεις τους, ο 35χρονος της ακολούθησε και με την χρήση της βίας την οδήγησε στο αυτοκίνητό του. Άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου, έσπρωξε την ανήλικη στα καθίσματα και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η ανήλικη όμως αντιστάθηκε και αφού κατάφερε να απωθήσει τον 35χρονο, στη συνέχεια τρέχοντας έφτασε στον χώρο που γινόταν η χοροεσπερίδα, όπου και εξιστόρησε στους συμμαθητές της, τι είχε συμβεί.

Κατόπιν ακολούθησε ο ξυλοδαρμός του 35χρονου από τους γονείς που παρευρίσκονταν στην χοροεσπερίδα.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον 35χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση και αύριο αναμένεται να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με την υπόθεση. Δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία εξαναγκασμού σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη και την απόπειρα βιασμού.

«Ίσως η πραγματική διάσταση της υπόθεσης να εντάσσεται στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην πλημμεληματική του διάσταση…είναι σίγουρο πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης» είπε ο δικηγόρος.

Τόνισε πως ο 35χρονος είναι μετανιωμένος για την εξέλιξη αυτή και σέβεται πλήρως τα ανήλικα κορίτσια και τις οικογένειές τους.

 

Πηγή: megatv.com