Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό συμβούλιο Κω με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη
Κως
25/11/2022

Σας προσκαλούμε σε τακτική μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Κω στις 29 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65, 67 και 69 του Ν. 3852/2010 (όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν) και το άρθρο 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136/9-7-2022, Τεύχος Πρώτο) με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας, για το έτος 2023 Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

  2. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό συντελεστών φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, για το έτος 2023 Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

  3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π.), για το έτος 2023 Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

  4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό λοιπών τελών, για το έτος 2023 Δήμου Κω (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

  5. Επικύρωση της με αριθμό 434/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά τη σύμβαση διαχείρισης των συλλεγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών και σύμμεικτων αποβλήτων του Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης» για το έτος 2022 μεταξύ Δήμου Κω και της εταιρείας FRAPORT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Β Α.Ε. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος).

  6. Λήψη απόφασης για την Περισυλλογή Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων & Μεταφορά τους σε Εγκεκριμένο Σύστημα Συλλογής Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ). (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Σταμάτιος Καμπουράκης).

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

Σημείωση για τη μεικτή συνεδρίαση:

Η μεικτή συνεδρίαση πραγματοποιείται διά ζώσης, τηρουμένων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων, και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης. Ειδικότερα με φυσική παρουσία παρευρίσκονται:

(α) έως επτά (7) άτομα, είτε αυτά είναι εμβολιασμένα είτε ανεμβολίαστα, τηρουμένης της απόστασης του ενάμισι (1,5) μέτρου, ή

(β) περισσότερα από επτά (7) άτομα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των συμμετεχόντων, αποκλειστικά εφόσον πρόκειται για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός ατόμου ανά πέντε τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετέχουν οι αιρετοί που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

Υπενθυμίζουμε ότι η αναλογία για την παρουσία των συμμετεχόντων από κάθε παράταξη με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω και τηρουμένων όλων των εν ισχύι υγειονομικών μέτρων έχει ως εξής:

  • «Ισχυρή Κως»:  8 συμμετέχοντες (περιλαμβάνεται ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς)

  • «Δύναμη Αλλαγής Κως 2023»: 6 συμμετέχοντες

  • «Όραμα και Δράση»: 2 συμμετέχοντες

  • «Λαϊκή Συσπείρωση»: 1 συμμετέχουσα

  • Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι: 1 συμμετέχων

Μετά τα παραπάνω παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την Δευτέρα 28-11-2022 και ώρα 12:00 για τον τρόπο συμμετοχής σας.