Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο παζάρι και στο άναμμα του δέντρου στο Πυλί (pics & video)
Κως
10/12/2022

Σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πυλί το καθιερωμένο παζάρι και στην συνέχεια το άναμμα του δέντρου.

Με την παρουσία αρκετού κόσμου που παρά τον κακό καιρό βρέθηκε στο Πυλί, οι συλλόγοι και οι φορείς είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν ότι είχαν ετοιμάσει στους πάγκους τους , από παραδοσιακά εδέσματα , μέχρι και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές αλλά και αναμνηστικά και ημερολόγια.

Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Κοινότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού έδωσε τον δικό της ξεχωριστό τόνο στην αρχή της βραδιάς, όπως και η χορωδία του Δημοτικού σχολείου Πυλίου ενώ εξαιρετική ήταν και η χορογραφία που είχαν ετοιμάσει νωρίτερα τα παιδιά απ' το τμήμα μοντέρνου χορού του Απελλή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών , Μάνος Μήτρου, η υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κω, Σταματία Κανταρζή,  η τέως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ,ο οικοδεσπότης πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Ανάστασης Κεφαλιανός και αρκετός ακόμα κόσμος. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ