«Φόρεσε» τα γιορτινά της η Καρδάμαινα με το παζάρι και το άναμμα του δέντρου (pics & video)
Κως
12/12/2022

Πλήθος κόσμου δήλωσε το παρών στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι και στο άναμμα του δέντρου στην πλατεία της Καρδάμαινας με έντονο χρώμα απ’ τους συλλόγους και τους φορείς που είχαν ετοιμάσει τα δικές τους νοστιμιές και δημιουργίες για την ενίσχυση τους και για να καταφέρουν έτσι να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Η εκδήλωση παρότι ήταν προγραμματισμένη για χτες Κυριακή, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και έγινε σήμερα Δευτέρα αλλά αυτό δεν πτόησε τον κόσμο που έσπευσε να στηρίξει και να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην γιορτή. 

Πριν το άναμμα του δέντρου τον λόγο πήραν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκος Πόγιας, η Αντιδήμαρχος, Σέβη Βλάχου και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς,  που θέλησαν να δώσουν τις ευχές τους και να συγχαρούν τους συλλόγους για τα όσα ετοίμασαν με τον Δήμαρχο μαζί με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Καρδάμαινας να μετρούν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου και τα βεγγαλικά να γεμίζουν με χρώματα τον ουρανό.

Την εκδήλωση συνόδεψε μουσικά η  Φιλαρμονική Ενότητα Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Νικόλαου Γκαναβούρα, η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Αρίων» αλλά και η παιδική χορωδία του δημοτικού σχολείου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Κρητικός.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ