Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - δημόσια συζήτηση με θέμα την οικογένεια, την εφηβεία και την βία (pics & video)
Κως
15/01/2023

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση - δημόσια συζήτηση με θέμα την οικογένεια, την εφηβεία και την βία απ’ την την Αστική εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου και τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κω -Νισύρου στην αίθουσα πρ. Εβραϊκής Συναγωγής.

Ομιλητές ήταν η κυρία Άντα Καφασάρη που ως επιμελήτρια ανηλίκων έδωσε μια διάσταση στο θέμα και έκανε σημαντικές αναφορές στο τι πρέπει να προσέχουν και τα παιδιά και οι γονείς, και Δρ. Δημήτρης Γερούκαλης που επίσης επισήμανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην σημερινή κοινωνία ενώ συντονιστής της ομιλίας ήταν ο κοινωνιολόγος, Νικηφόρος Φάρκωνας.

Το παρών έδωσαν η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και της αστικής εταιρείας «Ιπποκράτης», Διονυσία Τελλή, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, πρόεδρος της ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντώνης Γιαννικουρής, ο Αρχιμανδρίτης, Ιωακείμ Οικονομίκος και η πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Κω και Νισύρου, Διονυσία Δρόσου που απηύθυναν μάλιστα και χαιρετισμό όπως και υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κω, Σταματία Κανταρζή και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κω, Γιώργος Χρυσουλάκης και πλήθος φυσικά κόσμου που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την όμορφη αυτή εκδήλωση. 

Οι δράσεις συνεχίζονται την ερχόμενο Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, 2023, ώρα 6μ.μ., αίθουσα ΧΑΝΙ όπου θα γίνουν τα εγκαίνια της εκθεσης Αγιογραφιας παιδιών πολύτεκνων οικογενειών, με τίτλο ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό Σάββατο, 21 Ιανουαρίου και Κυριακή, 22 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ